De Innovatie Boostcamp | de ComfortSprong

De Innovatie Boostcamp | de ComfortSprong

De Innovatie Boostcamp | de ComfortSprong

De Innovarie Boostcamp is een initiatief van Bouwend Nederland en Obvion. Het doel is om het bouwen en wonen een ‘boost’ te geven. De Innovatie Boostcamp wil samenwerking tussen partijen bevorderen om met meer duurzame oplossingen te komen voor de woningmarkt.
ComfortSprong genomineerd

Tijdens de Innovatie Boostcamp presenteerden negen nominaties hun idee aan honderd ondernemers en stakeholders. Een jury, bestaande uit Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland), Douwe Dijkstra (Adjunct Directeur Obvion en verantwoordelijk voor New Business Development), Hannah Vera van Drunen (startup-versneller en oprichter Sparks HQ) en Rogier Rijkers (hoofdredacteur Cobouw), koos voor de drie winnaars: Heijmans ONE, Woonconnect.nl, en Lynepave.

De energie neutrale woning ComfortSprong, met nominatie, viel helaas net buiten de prijzen . Toch kijken wij terug op een intensieve week waarin niet alleen de pitch en deze website tot stand kwam, maar waar veel contacten zijn gelegd met veel enthousiasme over onze innovatie.

Wij verwachten dat de uitvoering van onze innovatie middels mutatie uw renovatie is.

De energie neutrale woning kent vele namen, zoals nulwoning, nul woning, nul op de meter woning, energieneutrale woning, balanswoning, energiebalanswoning, nul-energiewoning of CO2-neutrale woning. Een energieneutrale woning is een woning die evenveel energie opwekt als hij verbruikt. Dit natuurlijk wel onder een normaal leefpatroon. Er ontstaat een sprong tot een hoog comfort niveau –

Lees meer ……………… de ComfortSprong.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =