– Ons werk is het vormen van duurzame ruimten voor de mens in al zijn activiteiten. Onze aandacht voor de plaats en omhulling van deze ruimten, in materiaal, textuur en detail maken onze gebouwen, die een aansprekende plek in de stad of het landschap zijn. De mens staat als gebruiker hierin centraal. maar wel in de context van zijn omgeving.

– Een goed ontwerp staat of valt bij de uitvoering die gedegen moet worden voorbereid. Onze creativiteit, kennis en ervaring stellen ons in staat met een kritische blik ten opzichte van onze werkzaamheden te communiceren met onze opdrachtgevers. Voor elke vraag en voor elke situatie wordt gezocht naar het passende antwoord. Om deze reden is het ons onmogelijk in één stijl te bouwen.

– De architectuur is dan ook soms historisch, soms modern en soms experimenteel, maar de uitkomst is altijd verrassend. Onze gebouwen spreken zich steeds opnieuw en steeds anders uit over de functies die zij herbergen. Een eengezinswoning vraagt een andere benadering dan een appartementengebouw en een historische dorpskern vraagt een andere benadering dan een buitenwijk van een stad. Met anderen woorden: Onze gebouwen hebben een eigen verhaal en hebben per opdrachtgever, locatie en tijd een eigen herkenbare identiteit.

Wolter Heijligers Martien de Schepper

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eleven =