’s-Gravenzande | Residence Gravin Machteld

’s-Gravenzande | Residence Gravin Machteld

Chique en Stijlvol Thuiskomen

In het hart van de Westlandse stad ’s-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verrijst Residence Gravin Machteld. De Residence bestaat uit een aantal statige, monumentale panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen waarin zich 44 appartementen bevinden. Hiervan zijn 34 appartementen beschikbaar voor verkoop. De woningen liggen rond een fraaie grote stadstuin die midden in het levendige centrum een weldadige oase van rust vormt. Hier kunt u chique en stijlvol wonen in een historische omgeving, voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Stijlvol wonen met hedendaagse luxe

Residence Gravin Machteld bestaat uit verschillende statige panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen. De 34 koopappartementen van de Residence bevinden zich hoofdzakelijk in de bouwdelen A, B, C en D. De 10 stijlvolle huurwoningen bevinden zich vooral in de blokken D en E en in het historische Raadhuis.

Bijna geen woning is hetzelfde. Wanneer u graag gasten ontvangt voor een diner bij u thuis kunt u kiezen voor een woning met een aparte woonkeuken of zelfs een aparte eetkamer. Droomt u van een masterbedroom met walk in closet, een royale badkamer en zelfs een sauna? Dan is dat in een aantal appartementen mogelijk. De woningen op de begane grond hebben een statig hoog plafond en een royaal zonnig terras. In de fraaie kappen bevinden zich topappartementen van allure. Typerend voor het project is de grote variatie die overal in terug te vinden is: in de keuze van verschillende bakstenen, in de verscheidenheid in dakpannen en in de variatie in kozijnhoogte. Een zeer hoogwaardige afwerking is in Residence Gravin Machteld de gemene deler.

Duurzame kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoet Residence Gravin Machteld aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd, gasloos en voorzien van warmtepompen. Door het ontwerp, de constructie en de materiaalkeuze draagt Residence Gravin Machteld ook bij aan de duurzaamheid van de historische binnenstad: de gebouwen kunnen er eeuwenlang onderdeel van uitmaken en zullen door de hoogwaardige materialen mooi verouderen.