Rozentuin te Dordrecht 33 appartementen met atrium.

Rozentuin Dordrecht
Rozentuin Dordrecht

In 2008 hebben wij in opdracht van GN Bouw en AM-wonen 33 appartementen opgeleverd in het project de ‘ Rozentuin te Dordrecht’. Het project is gestart in 2003 met een haalbaarheidsstudie.

14 appartementen voor de Stichting Crabbehoff deels koop en deels huur en 19 luxe appartementen die in de verkoop zijn gegaan. Alle bewoners hebben een eigen inpandige parkeerplaats. Er is voldoende beschutting in het een mooi binnenhof. Alle woningen hebben de entree aan dit binnenhof aan een overdekte galerij. De rozen zijn geplant en doet eer aan de gekozen naam van dit project Rozentuin te Dordrecht

Rozentuin Dordrecht
Rozentuin te Dordrecht

 

Ontworpen is een sterke gelaagdheid van een gebouw met een gevelgedeelte in de donkere steen en een terugliggende gevel met een gele steen. De parkeergarage steekt daar als losse doos in een gele steen onder de woningen op kolommen uit. De erkers vormen een eigen beeldtaal en geven een extra diepte aan de gevel. Zij maken dit appartementengebouw voor het oog kleinschaliger en de individuele woningen herkenbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 8 =