De Schepper Heijligers Architecten B.V. | architects, The Hague, The Netherlands
Postbus 64665, 2506 CB, Den Haag | [email protected] | MdS 06 410 526 76 | WH 06 400 467 06
De Foyer 's-Gravendeel

Dorpshuis ‘s-Gravendeel

by wolter

In 2006 werden wij uitgenodigd door de Christelijke Woningstichting ‘s-Gravendeel om een onderzoek te doen naar de mogelijkheden van de uitbreiding van de bestaande sportaccomodatie van sporthallen en zwembad met een dorpshuis ‘s-Gravendeel.

Het dorpshuis moet de armoedige uitstraling van het complex een positieve impuls geven zodat het dorpshuis vanuit het dorp een plaats wordt om af te spreken en elkaar te ontmoeten.
Het dorpshuis ‘s-Gravendeel is een toevoeging op de bestaande sportvoorzieningen en moet evenals de sportzalen en het zwembad zelfstandig kunnen blijven functioneren. Alle functies behouden daarom hun eigen entree, maar kunnen intern wel van elkaars mogelijkheden gebruik maken.

De Foyer 's-Gravendeel

De Foyer ‘s-Gravendeel

Het dorpshuis De Foyer heeft een grote vlakke zaal die zowel als feestzaal als toneelzaal is te gebruiken. Het theatercafé kan dienst doen als sportcafé maar ook een onderdeel zijn van de grote zaal. Op de verdieping bevinden zich enkele vergaderruimtes en de technische ruimtes voor geluid en licht

De Foyer 's-Gravendeel

De Foyer 's-Gravendeel
De Foyer ‘s-Gravendeel

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *